Siirry sisältöön
Keittiössä nyt

Arjen parhaat broilerireseptit

Arjen parhaat broilerireseptit

Kana ja broileri ovat monen lempiraaka-aineita, sillä ne sopivat ihan jokaiseen ruokaan: kastikkeisiin, patoihin, pastoihin ja keittoihin. Kokeile rohkeasti uusia reseptejä ja tuo lisää makua arkeen.

Broileri on mutkaton raaka-aine niin arjen nopeisiin lounaisiin kuin viikonloppujen rakkaudella haudutettuihin patoihin. Kun haluat kokata jotain hyvää ja helppoa, valitse jokin näistä kymmenestä takuuvarmasta kanareseptistä.

1. Arkikana ja dippi

Kasvikset ja broileri pellille ja uuniin – ja puolen tunnin päästä syödään. Pellillinen kasviksia ja broileria katoaa parempiin suihin kermaviilidipin kera.

Tip icon

Tiedätkö, mitä eroa on broilerilla ja kanalla?

Vaikka puhekielessä broileri ja kana sekoittuvat usein, ne ovat eri kanarotuja. Broileri on lihantuotantoon jalostettu nopeakasvuinen kanarotu, kana taas on jalostettu tuottamaan kananmunia.

Molempien lihaa voi syödä, mutta käytännössä niissä on hieman eroja: broilerin liha on mureaa ja pehmeää, kana taas vahvemman makuista ja väriltään tummempaa. Broileri on nopeampi kypsentää, joten se sopii arkikokkaukseen mainiosti.


Search