Kanamakaronilaatikko

Kanamakaronilaatikko
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Kanamakaronilaatikko

Kanamakaronilaatikko

Makaronilaatikko on arkiruokien klassikko. Valmista se vaihteeksi kanan jauhelihasta. Tähän laatikkoon ei tarvita kanamunaa vaan liemen mehevöittää pehmeän mausteinen sulatejuusto Koskenlaskija® Ruoka & Dippi taco.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
20 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
makaronia
2 rkl
1
sipuli hienonnettuna
600 g
kanan jauhelihaa
2 prk (à 125 g)
4 dl
vettä
1
kanaliemikuutio
30 g
nachos-chipsejä

Ohje

  1. Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
  2. Lisää paistinpannulle Oivariini ja sipulikuutiot, kuullota hetki. Lisää jauheliha ja paista kypsäksi.
  3. Lisää pannulle Koskenlaskija, vesi ja kanaliemikuutio. Kuumenna.
  4. Sekoita kanakastike ja valutetut makaronin uunivuoassa (n. 20 x 30 cm). Ripota pinnalle käsin murskattuja nacholastuja.
  5. Paista uunissa 200 asteessa 20 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
167 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.