
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.44
tähteä viidestä
59 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g kanan paistisuikaleita
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 tl suolaa
- 1 sipuli hienonnettuna
- 6 valkosipulin kynttä hienonnettuna
- 2 cm pala tuoretta inkivääriä raastettuna
- 1 punainen paprika suikaleina
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa sweet chiliLaktoositon Valio ruokakerma sweet chili sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
-
1 prk (125 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä tacoValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi taco on juustokastike, joka sopii erityisen hyvin texmex-ruokiin, mutta antaa…
-
1½ dl
Valio Hedelmätarha® appelsiinitäysmehuaValio Hedelmätarha® appelsiinitäysmehu on mehukas aloitus päivälle! Raikasta täysmehua, hedelmälihaa ja runsaasti C-vitamiinia.
- 1 ruukku tuoretta korianteria
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista kanan paistisuikaleet pannulla rasvassa. Mausta suolalla ja lisää pannulle sipulit, inkivääri ja paprika. Jatka paistamista hetki.
- Lisää pannulle ruokakerma ja Koskenlaskija. Kiehauta.
- Nosta pannu pois liedeltä ja lisää lopuksi appelsiinimehu sekä tuore korianteri. Tarjoile riisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
80 kcal
Proteiini
2,2 g
Hiilihydraatti
3,9 g
Rasva
6,1 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa