Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.13
tähteä viidestä
16 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 sipuli
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 300 g marinoituja broilerin fileesuikaleita
- 1 tl currya
- 2 tl vehnäjauhoja
- 1 tlk (140 g) ananasmurskaa
- 2 dl vettä
- ½ kanaliemikuutiota
- ripaus chiliä
- 1 dl suolapähkinöitä
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoaValio Viola® valkosipuli on aromikas vaihtoehto leivän päälle ja se sopii hyvin myös keittoihin ja…
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna sipuli ja kuullota rasvassa pehmeäksi. Lisää pannulle broilerisuikaleet ja ruskista. Lisää curry ruskistamisen aikana.
- Sekoita joukkoon vehnäjauhot, ananasmurska, vesi, kanaliemikuutio, chili sekä maapähkinät. Kuumenna ja anna kiehua muutama min kannen alla.
- Lisää lopuksi tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Koristele persiljalla.
- Tarjoa pastan tai riisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
140 kcal
Proteiini
8,3 g
Hiilihydraatti
4,9 g
Rasva
9,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- chiliä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.