Brookie

Brookie

New Yorkin Brooklynissa syntynyt täyteläisen suklainen leivonnainen Brookie, yhdistää kaksi periamerikkalaista herkkua: brownien ja cookien. Tahmean kostea brownie saa mukavan vastaparin rapeasta keksistä. Ohjeet toimivat sellaisenaan myös yksittäin.

40 min
keskitaso
414 kcal / 100g
5

Ainekset18 palaa

18 palaa

Brownie

2
kananmunaa
1 dl
fariinisokeria
1 dl
tomusokeria
75 g
150 g
tummaa suklaata
1 ¼ dl
vehnäjauhoja
½ tl
suolaa

Cookie

50 g
1 dl
fariinisokeria
1
kananmuna
1 ¼ dl
vehnäjauhoja
½ tl
leivinjauhetta
1 (56 g)
suklaapatukka , Daim

Ohje

  1. Valmista ensin brownie-taikina: Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokerit. Sulata suklaa ja voi mikrossa. Sekoita vaahdon joukkoon. Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi ne lopuksi taikinaan kevyesti nostellen. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (n. 15 x 25 cm). Jätä sivuun odottamaan.
  2. Valmista cookie-taikina: Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää muna koko ajan vatkaten. Yhdistä vehnäjauho ja leivinjauhe. Sekoita taikinan joukkoon. Lisää lopuksi karkeasti rouhittu Daim-suklaapatukka. Sekoita tasaiseksi. Murenna cookie-taikina nokareiksi brownien pinnalle.
  3. Paista uunin alaosassa 200 asteessa n. 20 min, kunnes brownie on reunoilta kypsä, mutta keskeltä kostea.
  4. Leikkaa jäähtynyt leivonnainen pieniksi paloiksi ja tarjoa kahvin kanssa tai osana juhlapöytää.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
414 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
53 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
60 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›