
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2-3 (n. 200 g) sipulia
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 prk (n. 500 g) tomaattimurskaa
- 3 dl vettä
- 1 kalaliemikuutio
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 1-2 rkl tulista chilikastiketta
- 350 g katkarapuja, MSC-sertifioitu
- ½ dl tuoretta tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Kuullota hienonnettu sipuli Oivariini rasvassa kattilassa. Lisää tomaattimurska, vesi ja liemikuutio. Anna kiehua hiljalleen 10 min.
- Lisää tuorejuusto ja sulatetut, valutetut katkaravut. Kuumenna sekoittaen. Viimeistele hienonnetulla tillillä.
- Tarjoa keitetyn pastan, nuudelien tai riisin kastikkeena.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
72 kcal
Proteiini
4,5 g
Hiilihydraatti
2,8 g
Rasva
4,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa