Raejuusto-tomaattisalsa

Raejuusto-tomaattisalsa

Raejuusto-tomaattisalsa on monipuolinen lisäke. Se maistuu ainakin tortillojen sekä liharuokien kanssa.

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 (400 g)
pihvitomaattia
1
punasipuli
1 pieni
valkosipulin kynsi
1 rkl
limetti- tai sitruunamehua
½ dl
tuoretta korianteria
1 rkl
sambal oelekia tai 1/2 punaista chilipalkoa
1 tl
ruokosokerisiirappia tai sokeria
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Leikkaa tomaatteihin ristiviillot kumpaankin päähän. Kasta tomaatit haarukalla kiehuvaan veteen noin minuutiksi. Poista kuori. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. (Jos tomaatit ovat hyvin mehukkaita, valuta niistä ylimääräinen liemi pois.)
  2. Hienonna sipuli. Purista valkosipulin kynnet ja yhdistä kaikki aineet. Anna makujen tasoittua hetken aikaa ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
68 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
1 g
Suola
0,2 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
16 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)