Chilijuustokeitto

Chilijuustokeitto

Tulisen pehmeä keitto - 5 minuutissa! Kelpaa vaikka tex mex -aterian alkukeitoksi!

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 dl
vettä
puolikas
kasvisliemikuutio

tai puolikaskanaliemikuutio
2 prk (à 250 g)
tuoretta yrttiä hienonnettuna
½ dl
valkoviiniä

Ohje

  1. Kiehauta vesi ja liemikuutio kattilassa.
  2. Sekoita joukkoon Koskenlaskija ja valkoviini. Kuumenna.
  3. Koristele halutessasi tuoreella yrttisilpulla, esim. korianterilla, lehtipersiljalla tai kirvelillä.
Vinkki

Vinkki

Voit halutessasi käyttää nesteenä pelkkää vettä.Tarjoa juustotortillanachojen kanssa. Ohjeen löydät palvelusta.
Lisukkeeksi
Juustotortillanachot
14 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
171 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g
Kalsium
221 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›