Juustotortillanachot

Juustotortillanachot

Sulatejuustolla höystetyt tortillat paahtuvat uunissa nachoiksi. Niitä on kiva tarjota illanistujaisissa tai esim. keiton kanssa.

Ainekset12 annosta

12 annosta
12
maissitortillaa
n. 1 dl
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chili
tai Valio Koskenlaskija® Ruokaa cheddar
kurpitsansiemeniä tai seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Levitä tortillat leivinpaperin päälle uunipellille.
  2. Pirskota lusikalla päälle Koskenlaskija sulatejuustoraitoja. Jos sulatejuusto on liian jähmeää, voit notkistaa sitä tilkkasella vettä tai maitoa. Ripottele päälle siemeniä.
  3. Paista 250 uunin yläosassa 3 - 4 min. Ole tarkkana, että tortillat eivät pala.
  4. Saksi lämpimät tortillat pienemmiksi paloiksi (4 - 8 osaan). Anna jäähtyä ja kovettua.
  5. Tarjoa lisukkeena keiton tai salaatin kanssa tai pikkunaposteltavana esim. salsan kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
315 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
168 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)