Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juustotortillanachot

Sulatejuustolla höystetyt tortillat paahtuvat uunissa nachoiksi. Niitä on kiva tarjota illanistujaisissa tai esim. keiton kanssa.

Juustotortillanachot
Juustotortillanachot

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Levitä tortillat leivinpaperin päälle uunipellille.
  2. Pirskota lusikalla päälle Koskenlaskija sulatejuustoraitoja. Jos sulatejuusto on liian jähmeää, voit notkistaa sitä tilkkasella vettä tai maitoa. Ripottele päälle siemeniä.
  3. Paista 250 uunin yläosassa 3 - 4 min. Ole tarkkana, että tortillat eivät pala.
  4. Saksi lämpimät tortillat pienemmiksi paloiksi (4 - 8 osaan). Anna jäähtyä ja kovettua.
  5. Tarjoa lisukkeena keiton tai salaatin kanssa tai pikkunaposteltavana esim. salsan kera.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 295 kcal
Proteiini 7,6 g
Hiilihydraatti 38,5 g
Rasva 11,8 g
Tyydyttynyt rasva 3,9 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • kurpitsansiemeniä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search