
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
4 min
Yhteensä
14 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 12 maissitortillaa
-
1 dl
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chiliValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi chili on lempeän tulinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai…
-
n. 1 dl Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar
Voit kokeilla myös -
- 0 kg kurpitsansiemeniä tai seesaminsiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Levitä tortillat leivinpaperin päälle uunipellille.
- Pirskota lusikalla päälle Koskenlaskija sulatejuustoraitoja. Jos sulatejuusto on liian jähmeää, voit notkistaa sitä tilkkasella vettä tai maitoa. Ripottele päälle siemeniä.
- Paista 250 uunin yläosassa 3 - 4 min. Ole tarkkana, että tortillat eivät pala.
- Saksi lämpimät tortillat pienemmiksi paloiksi (4 - 8 osaan). Anna jäähtyä ja kovettua.
- Tarjoa lisukkeena keiton tai salaatin kanssa tai pikkunaposteltavana esim. salsan kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
295 kcal
Proteiini
7,6 g
Hiilihydraatti
38,5 g
Rasva
11,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kurpitsansiemeniä