Juustotortillanachot

Juustotortillanachot
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Juustotortillanachot

Juustotortillanachot

Sulatejuustolla höystetyt tortillat paahtuvat uunissa nachoiksi. Niitä on kiva tarjota illanistujaisissa tai esim. keiton kanssa.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
4 min
Yhteensä
14 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset12 annosta

12 annosta
12
maissitortillaa
n. 1 dl
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chili

tai dlValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar
kurpitsansiemeniä tai seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Levitä tortillat leivinpaperin päälle uunipellille.
  2. Pirskota lusikalla päälle Koskenlaskija sulatejuustoraitoja. Jos sulatejuusto on liian jähmeää, voit notkistaa sitä tilkkasella vettä tai maitoa. Ripottele päälle siemeniä.
  3. Paista 250 uunin yläosassa 3 - 4 min. Ole tarkkana, että tortillat eivät pala.
  4. Saksi lämpimät tortillat pienemmiksi paloiksi (4 - 8 osaan). Anna jäähtyä ja kovettua.
  5. Tarjoa lisukkeena keiton tai salaatin kanssa tai pikkunaposteltavana esim. salsan kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
315 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›