Uunissa valmistuvat vegaaniset enchiladat ovat nopeasti valmistuva arkiruoka ja makoisa illanistujaistarjottava. Tortillarullat kätkevät sisäänsä falafel-pyöryköitä ja kesäkurpitsaa höysteiden kera. Uuniruoan maustaa pinnalle valmistettu tomaattinen enchiladakastike.
8 (medium) | vehnätortillaa |
150 g | hummusta |
300 g | kesäkurpitsaa |
¼ tl | suolaa |
1 prk (200 g) | Valio Oddlygood® Dream Fraiche tuotetta |
1 dl | hienonnettua persiljaa tai korianteria |
1 pussi (150 g) | |
24 kappaletta (n. 400 g) | falafelia |
Kastike | |
---|---|
400 g | tomaattimurskaa |
1 dl | oliiviöljyä |
3 | valkosipulin kynttä puolitettuina |
1 ½ rkl | maissitärkkelystä |
1 ½ rkl | omenaviinietikkaa |
¾ tl | suolaa |
1 tl | juustokuminaa |
1 tl | chilijauhetta |
½ tl | jauhettua mustapippuria |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.