Kesäkurpitsaspagetti

Kesäkurpitsaspagetti
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kesäkurpitsaspagetti

Kesäkurpitsaspagetti

Kesäkurpitsaspagetti on ihanan kesäinen ruoka. Kesäkurpitsaspagetin tekemiseen tarvitset spagettileikkurin, jolla saat spiraalimaista suikaletta. Kesäkurpitsaspagettia voi käyttää pastan tavoin erilaisten kastikkeiden lisukkeena.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
22 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
1
kesäkurpitsa
50 g
2 vartta
kesäsipulia varsineen
½ dl
tilliä
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Tarjoiluun esim.

200 g
nahatonta, ruodotonta savukalaa

Ohje

  1. Pese kesäkurpitsa. Raasta spagettileikkurilla korkkiruuvisuikaleeksi.
  2. Kiehauta voi, hienonnettu kesäsipuli ja tilli sekä mausteet pannulla. Nosta kesäkurpitsa pannulle ja kääntele minuutin verran, että kesäkurpitsa kuumenee. Älä kuitenkaan ylikypsennä.
  3. Nauti heti esim. savustetun kalan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
97 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.