Kesäkurpitsaspagetti

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Kesäkurpitsaspagetti

Kesäkurpitsaspagetti

Kesäkurpitsaspagetti on ihanan kesäinen ruoka. Kesäkurpitsaspagetin tekemiseen tarvitset spagettileikkurin, jolla saat spiraalimaista suikaletta. Kesäkurpitsaspagettia voi käyttää pastan tavoin erilaisten kastikkeiden lisukkeena.

15 min
helppo
97 kcal / 100g
1
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Ainekset2 annosta

2 annosta
1
kesäkurpitsa
50 g
2 vartta
kesäsipulia varsineen
½ dl
tilliä
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Tarjoiluun esim.

200 g
nahatonta, ruodotonta savukalaa

Ohje

  1. Pese kesäkurpitsa. Raasta spagettileikkurilla korkkiruuvisuikaleeksi.
  2. Kiehauta voi, hienonnettu kesäsipuli ja tilli sekä mausteet pannulla. Nosta kesäkurpitsa pannulle ja kääntele minuutin verran, että kesäkurpitsa kuumenee. Älä kuitenkaan ylikypsennä.
  3. Nauti heti esim. savustetun kalan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
97 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›