Grillattua kesäkurpitsaa

Grillattua kesäkurpitsaa
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Grillattua kesäkurpitsaa

Grillattua kesäkurpitsaa

Kauden tuoreet kasvikset sopivat grillaukseen loistavasti. Tarjoile yrttikastikkeella voidellut, grillatut kesäkurpitsat grillatun kalan tai lihan lisäkkeenä.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 - 2 (500 g)
kesäkurpitsaa
1 rkl
ripaus
gourmet-suolahiutaleita

Yrttikastike

1 dl
tuoreita yrttejä , esim. persiljaa, basilikaa, timjamia, salviaa, rakuunaa, korianteria hienonnettuna
2
valkosipulin kynttä hienonnettuna
mustapippuria myllystä
½ dl

Ohje

  1. Leikkaa kesäkurpitsat pituussuunnassa 1/2 cm:n viipaleiksi. Sivele viipaleet Oivariini rasvalla molemmin puolin. Ripottele pintaan suolaa.
  2. Grillaa viipaleet molemmin puolin kunnes kypsiä ja pinnassa kaunis paistoväri.
  3. Sekoita yrttikastikkeen ainekset keskenään.
  4. Voitele grillatut kesäkurpitsaviipaleet yrttikastikkeella.
  5. Tarjoa grilliruokien lisäkkeenä.
Lisukkeeksi
Grillattu lohifilee
25 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
96 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›