Grillattua kesäkurpitsaa

Grillattua kesäkurpitsaa

Kauden tuoreet kasvikset sopivat grillaukseen loistavasti. Tarjoile yrttikastikkeella voidellut, grillatut kesäkurpitsat grillatun kalan tai lihan lisäkkeenä.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 - 2 (500 g)
kesäkurpitsaa
1 rkl
ripaus
gourmet-suolahiutaleita

Yrttikastike

1 dl
tuoreita yrttejä , esim. persiljaa, basilikaa, timjamia, salviaa, rakuunaa, korianteria hienonnettuna
2
valkosipulin kynttä hienonnettuna
mustapippuria myllystä
½ dl

Ohje

  1. Leikkaa kesäkurpitsat pituussuunnassa 1/2 cm:n viipaleiksi. Sivele viipaleet Oivariini rasvalla molemmin puolin. Ripottele pintaan suolaa.
  2. Grillaa viipaleet molemmin puolin kunnes kypsiä ja pinnassa kaunis paistoväri.
  3. Sekoita yrttikastikkeen ainekset keskenään.
  4. Voitele grillatut kesäkurpitsaviipaleet yrttikastikkeella.
  5. Tarjoa grilliruokien lisäkkeenä.
Lisukkeeksi
Grillattu lohifilee
25 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
96 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
9 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
17 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)