Välimeren kesäkurpitsagratiini

Välimeren kesäkurpitsagratiini
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Välimeren kesäkurpitsagratiini

Välimeren kesäkurpitsagratiini

Tämä helppotekoinen lämmin kasvisruoka sopii loistavasti esim. grillatun lihan tai kalan kaveriksi.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
30 min
Yhteensä
55 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
1 kg
kesäkurpitsaa
2 rkl
ripaus
suolaa
1
kesäsipuli
2
valkosipulin kynttä
2 rkl
tuoretta oreganoa hienonnettuna
1 dl
aurinkokuivattua tomaattia suikaleina
½ prk (à 180 g)
½ dl
korppujauhoja

Ohje

  1. Viipaloi kesäkurpitsat ja paista viipaleet Oivariini rasvassa niin, että ne saavat hieman väriä. Ripottele viipaleille hiukan suolaa.
  2. Hienonna sipulit ja kuullota ne myös Oivariini rasvassa.
  3. Lado kasvikset voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle oreganoa, suikaloitua aurinkokuivattua tomaattia, murusteltua salaattijuustoa sekä lopuksi korppujauhoja.
  4. Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 30 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
126 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›