Välimeren kesäkurpitsagratiini

Välimeren kesäkurpitsagratiini

55 min
helppo
126 kcal / 100g
0
0

Tämä helppotekoinen lämmin kasvisruoka sopii loistavasti esim. grillatun lihan tai kalan kaveriksi.

Ainekset5 annosta

5 annosta
1 kg
kesäkurpitsaa
2 rkl
ripaus
suolaa
1
kesäsipuli
2
valkosipulin kynttä
2 rkl
tuoretta oreganoa hienonnettuna
1 dl
aurinkokuivattua tomaattia suikaleina
½ prk (à 180 g)
½ dl
korppujauhoja

Ohje

  1. Viipaloi kesäkurpitsat ja paista viipaleet Oivariini rasvassa niin, että ne saavat hieman väriä. Ripottele viipaleille hiukan suolaa.
  2. Hienonna sipulit ja kuullota ne myös Oivariini rasvassa.
  3. Lado kasvikset voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle oreganoa, suikaloitua aurinkokuivattua tomaattia, murusteltua salaattijuustoa sekä lopuksi korppujauhoja.
  4. Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 30 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
126 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
9 g
Suola
1,2 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
125 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)