
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg kesäkurpitsaa
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ripaus suolaa
- 1 kesäsipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- 2 rkl tuoretta oreganoa hienonnettuna
- 1 dl aurinkokuivattua tomaattia suikaleina
-
½ prk (à 180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- ½ dl korppujauhoja
Jaa resepti
Ohje
- Viipaloi kesäkurpitsat ja paista viipaleet Oivariini rasvassa niin, että ne saavat hieman väriä. Ripottele viipaleille hiukan suolaa.
- Hienonna sipulit ja kuullota ne myös Oivariini rasvassa.
- Lado kasvikset voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle oreganoa, suikaloitua aurinkokuivattua tomaattia, murusteltua salaattijuustoa sekä lopuksi korppujauhoja.
- Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 30 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
70 kcal
Proteiini
2,1 g
Hiilihydraatti
5 g
Rasva
4,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,1 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa