Siirry sisältöön
Kasvistagliatelle

Kasvistagliatelle

Anna kasvisten hypätä wokkiin tai isolle paistinpannulle tagliatellen muodossa. Kasvisten suhdetta voit muunnella makusi mukaan.

Kasvistagliatelle

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 400 g porkkanaa
  • 400 g kesäkurpitsaa
  • 200 g tuoretta, vihreää parsaa
  • 1 prk (180 g)
    Valio Arki® crème fraîchea
    Valio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
    Valio Hyvä suomalainen Arki® crème fraîche 12 % 180 g laktoositon
  • ½-1 ruukkua tuoretta basilikaa
  • 1 kasvisliemikuutio
  • ½ tl rouhittua mustapippuria
  • 0 kg
    Valio Mustaleima™ raastetta
    Valio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
    Valio Mustaleima™ e130 g raaste

Paistamiseen


Ohje

  1. Kuori porkkanat. Pese kesäkurpitsa ja parsat.
  2. Vedä kuorimaveitsellä porkkanoista ja kesäkurpitsasta pituussuunnassa pitkiä lastuja. Kasvisten ohentuessa vuoleminen on helppoa leikkuulautaa vasten.
  3. Vuole myös parsat leikkuulautaa vasten pitäen kiinni niiden kantaosasta. Kovaa kantaosaa ei käytetä.
  4. Hienonna basilika.
  5. Kuumenna Oivariini paistokasarissa tai isossa paistinpannussa. Lisää kasvikset: kypsennä ensin porkkanalastuja muutama min ja lisää sitten muut kasvikset.
  6. Murenna päälle liemikuutio (tarkista tarvittaessa gluteenittomuus). Paista hetki. Mausta pippurilla.
  7. Lisää crème fraîche ja hienonnettu basilika. Sekoita ja kuumenna. Viimeistele annokset halutessasi juustoraasteella. Tarjoa heti.

Vinkki

Kasvisten suhdetta voit vaihdella makusi mukaan. Voit halutessasi käyttää esimerkiksi vain porkkanaa ja kesäkurpitsaa - puoli kiloa kumpaakin.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 61 kcal
Proteiini 1,4 g
Hiilihydraatti 3,7 g
Rasva 4,1 g
Tyydyttynyt rasva 1,4 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • Valio Mustaleima™ raastetta
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search