Maapähkinä-possuwokki

Maapähkinä-possuwokki

30 min
helppo
113 kcal / 100g
2
1

Pähkinäistä satay-kastiketta tarjotaan usein vartaiden kanssa, mutta se sopii erinomaisesti myös wokkiruokiin.

Ainekset

6 annosta
1 (550 g)
porsaan sisäfilee
2 rkl
½ tl
suolaa
2 ½ dl
maapähkinäkastiketta (Satay-kastike)
4 dl
1 prk (2,5 dl)
1 pussi (500 g)
wokkivihanneksia
175 g (2 levyä)
munanuudeleita
½ dl
tuoretta korianteria tai persiljaa

Ohje

  1. Ota filee huoneenlämpöön n. 1 h ennen valmistusta.
  2. Leikkaa se ohuiksi, n. 3 mm:n viipaleiksi. Ruskista liha 1 - 2 erässä kuumassa paistokasarissa rasvassa. Mausta suolalla.
  3. Lisää maapähkinäkastike, ananastäysmehu ja ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi.
  4. Lisää wokkivihannekset ja murennetut nuudelit. Keitä 5 - 8 min.
  5. Lisää viimeisenä tuore, hienonnettu yrtti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
113 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
4 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
19 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)