Maapähkinä-possuwokki

Maapähkinä-possuwokki
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Maapähkinä-possuwokki

Maapähkinä-possuwokki

Pähkinäistä satay-kastiketta tarjotaan usein vartaiden kanssa, mutta se sopii erinomaisesti myös wokkiruokiin.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

55 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 (550 g)
porsaan sisäfilee
2 rkl
½ tl
suolaa
2 ½ dl
maapähkinäkastiketta (Satay-kastike)
4 dl
1 prk (2,5 dl)
1 pussi (500 g)
wokkivihanneksia
175 g (2 levyä)
munanuudeleita
½ dl
tuoretta korianteria tai persiljaa

Ohje

  1. Ota filee huoneenlämpöön n. 1 h ennen valmistusta.
  2. Leikkaa se ohuiksi, n. 3 mm:n viipaleiksi. Ruskista liha 1 - 2 erässä kuumassa paistokasarissa rasvassa. Mausta suolalla.
  3. Lisää maapähkinäkastike, ananastäysmehu ja ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi.
  4. Lisää wokkivihannekset ja murennetut nuudelit. Keitä 5 - 8 min.
  5. Lisää viimeisenä tuore, hienonnettu yrtti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
113 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›