Kahden juuston kasviswokki

Kahden juuston kasviswokki

Kasviswokki valmistuu nopeasti ja sitä voit tarjota sellaisenaan pääruoaksi tai lisäkkeenä liha- tai kalaruoille. Wokkaa aina kuumalla pannulla nopeasti, jotta kasvikset säilyttävät rapeutensa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 - 3 (300 g)
punasipulia
2 (300 g)
paprikaa
1 (300 g)
kesäkurpitsa
1 rkl
1
valkosipulin kynsi
¼ tl
rouhittua mustapippuria
1 dl
kivettömiä kalamata-oliiveja
1 prk (180 g)
1 dl
basilikaa hienonnettuna
1 dl
persiljaa hienonnettuna

Tarjoiluun

1 pussi (130 g)

Ohje

  1. Lohko kuoritut sipulit. Poista siemenet paprikoista ja halutessasi kesäkurpitsasta. Leikkaa niistä reiluja suikaleita.
  2. Kuumenna Oivariini korkeareunaisessa paistin- tai wokkipannussa. Kääntele pannulla ensin sipulilohkoja. Lisää joukkoon paprika- ja kesäkurpitsasuikaleet. Jatka kypsennystä sekoitellen, kunnes kasvikset ovat pehmenneet hiukan. Mausta hienonnetulla valkosipulilla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon oliivit ja salaattijuustokuutiot. Kuumenna. Lisää yrtit.
  3. Tarjoile juustoraasteella höystettynä leivän kanssa lämpimänä kasvisruokana tai pääruokien lisäkkeenä.

Vinkki

* Saat helposti maukkaan gratinoidun kasvisvuoan, kun siirrät wokin uunivuokaan ja ripotat pintaan Valio Pizzajuusto raastetta. Kuorruta gratiini 225 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
100 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
155 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)