Mifu kiinankaali-nuudeliwokki

Mifu kiinankaali-nuudeliwokki

Kiinankaali on kasariajan jälkeen lähes unohdettu kasvis, mutta nyt sen aika pannulla! Valmista wokissa tai isossa paistokasarissa helppotekoinen kasvisruoka, johon ruokaisuutta ja proteiinia tuo Mifu.

30 min
helppo
93 kcal / 100g
19
11

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (n. 90 g)
maustettua pikanuudelia , kana tai kasvis
500 g
kiinankaalia
1 (100 g)
sipuli
1 iso (100 g)
porkkana
1 pkt (250 g)
1/2 - 1 tl
garam masala -maustesekoitusta
1 rkl
soijakastiketta
puolikas
limetti
1 dl
tuoretta korianteria hienonnettuna

tai 1 dllehtipersiljaa

Paistamiseen

2 rkl

Ohje

  1. Kiehauta pienessä kattilassa n. 3 dl vettä ja nuudelipakkauksen kuivamausteet. Lisää nuudelit. Sammuta levy ja peitä kannella.
  2. Suikaloi kiinankaali ja sipuli. Vuole porkkana kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.
  3. Kuumenna 1 rkl Oivariini rasvaa paistinpannulla, wokissa tai paistokasarissa. Ruskista siinä Mifu. Siirrä lautaselle.
  4. Lisää pannulle rasvaa, garam masala ja kasvikset. Kypsennä kasviksia välillä käännellen 5 min.
  5. Kun kasviksista irronnut neste on haihtunut, lisää joukkoon valutetut nuudelit, nuudelipakkauksen sisältämä öljy, soija, limetin mehu ja Mifu. Sekoita ja kuumenna hetki.
  6. Viimeistele yrttisilpulla.
  7. Tarjoa ruoka wokista tai annostele kulhoihin.

Vinkki

Jos pidät vähemmän mausteisesta ruoasta, jätä garam masala kokonaan pois.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
93 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
190 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)