
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
1 pkt (240 g)
Gold&Green® Nyhtökaura® TomaattiaGold&Green® Nyhtökaura® Tomaatti on maustettu tomaatilla, savupaprikalla ja persiljalla. Täysin kasvipohjainen ja gluteeniton Nyhtökaura sopii…
- 3 rkl oliiviöljyä
- grillattua rieskaa, maalaisleipää tai patonkia
- grillattuja kasviksia, esim retiisi, porkkana ja kesäkurpitsa
- punajuurihummusta
- hummusta
- tuoreita mansikoita
- salaattia
- 1 pkt (240 g) Gold&Green® Nyhtökaura® Tomaattia
- 3 rkl oliiviöljyä
- grillattua rieskaa, maalaisleipää tai patonkia
- grillattuja kasviksia, esim retiisi, porkkana ja kesäkurpitsa
- punajuurihummusta
- hummusta
- tuoreita mansikoita
- salaattia
Jaa resepti
Ohje
- Paista Nyhtökaura rapeaksi pannulla. Nosta tarjoiluastiaan.
- Lisää haluamasi lisäkkeet vadille. Anna jokaisen syöjän koota oma annoksensa leivälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
293 kcal
Proteiini
20,6 g
Hiilihydraatti
13,7 g
Rasva
18,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
4,7 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- grillattua rieskaa
- grillattuja kasviksia
- punajuurihummusta
- hummusta
- tuoreita mansikoita
- salaattia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.