Daim-juustokakku

Daim-juustokakku
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Daim-juustokakku

Daim-juustokakku

Daimin rouskuva mantelikrokantti ja pehmeä maitosuklaa täyttää tämän juustokakun makumaailman pohjasta pintaan. Runsas ja rento koristelu on erityisesti Daimin ystävien mieleen, sillä kinuskisissa herkkupaloissa ei tässä karkkikakussa säästellä.

Valmistusaika

Työaika
30 min
hyydytys
4 h
Yhteensä
4 h 30 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja
2929 arvostelua

Ainekset14 annosta

14 annosta

Pohja

75 g
175 g
cookiekeksejä , Marabou Daim XL cookies

Täyte

4
liivatelehteä
1 prk (3,3 dl)
3 rasiaa (à 200 g)
200 g
Daim-suklaapatukoita rouhittuna
½ dl

Pinnalle

200 g
Daim-suklaapatukoita rouhittuna
1 ½ dl
valmista kinuskikastiketta

Ohje

  1. Pingota leivinpaperi (Ø 20 - 22 cm) irtopohjavuoan pohjan ja reunan väliin.
  2. Sekoita sulatettu voi ja murennetut keksit. Taputtele seos kevyesti vuoan pohjalle.
  3. Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen.
  4. Vaahdota kerma. Sekoita toisessa kulhossa samalla vatkaimella tuorejuusto ja rouhitut Daim-patukat.
  5. Kuumenna ½ dl maitoa kiehuvaksi. Valuta liivatteista vesi ja sulata ne kuumaan maitoon.
  6. Lisää seos tuorejuustoon samalla vatkaimella sekoittaen.
  7. Sekoita joukkoon kermavaahto.
  8. Kaada täyte vuokaan. Tasoita pinta. Nosta vuoka peitettynä jääkaappiin hyytymään väh. 4 tunniksi.
  9. Koristelu

  10. Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.
  11. Valuta kakun pinnalle ja reunoille kinuskikastiketta. Koristele rouhituilla isommilla ja pienemmillä Daim-paloilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
376 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
27 g
Tyydyttynyt rasva
16 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.