
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
4.54
tähteä viidestä
35 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 175 g cookiekeksejä, Marabou Daim XL cookies
Täyte
- 4 liivatelehteä
-
1 prk (3,3 dl)
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
-
3 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
- 200 g Daim-suklaapatukoita rouhittuna
-
½ dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Pinnalle
- 200 g Daim-suklaapatukoita rouhittuna
- 1½ dl valmista kinuskikastiketta
Jaa resepti
Ohje
- Pingota leivinpaperi (Ø 20 - 22 cm) irtopohjavuoan pohjan ja reunan väliin.
- Sekoita sulatettu voi ja murennetut keksit. Taputtele seos kevyesti vuoan pohjalle.
- Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen.
- Vaahdota kerma. Sekoita toisessa kulhossa samalla vatkaimella tuorejuusto ja rouhitut Daim-patukat.
- Kuumenna ½ dl maitoa kiehuvaksi. Valuta liivatteista vesi ja sulata ne kuumaan maitoon.
- Lisää seos tuorejuustoon samalla vatkaimella sekoittaen.
- Sekoita joukkoon kermavaahto.
- Kaada täyte vuokaan. Tasoita pinta. Nosta vuoka peitettynä jääkaappiin hyytymään väh. 4 tunniksi.
Koristelu
- Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.
- Valuta kakun pinnalle ja reunoille kinuskikastiketta. Koristele rouhituilla isommilla ja pienemmillä Daim-paloilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
384 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
30,3 g
Rasva
26,9 g
Tyydyttynyt rasva
15,1 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa