Siirry sisältöön
Reseptiyhteistyö

Dreamy Vanilla kakku

Unelmien Dreamy Vanilla kakku vie kerros kerrokselta kohti täydellistä yhdistelmää pehmeää vaniljaa ja raikkaita vadelmia. Moderni versio perinteisestä kermakakusta on kahvipöydän katseenvangitsija, joka syntyy käden käänteessä niin pieniin kuin suuriin kesteihin!

Dreamy Vanilla kakku
Dreamy Vanilla kakku

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Aseta kakkupohjan (Ø 24 cm) ensimmäinen kerros tarjoiluvadille. Levitä pinnalle Dreamy Vanillaa.
  2. Aseta seuraava kakkukerros Dreamy Vanilla -kerroksen päälle. Levitä pinnalle vadelmahilloa.
  3. Nosta viimeinen kerros hillon päälle.
  4. Vaahdota kerma. Kuorruta kakku kermavaahdolla. Pursota Dreamy Vanilllaa pinnalle ruusukkeiksi.
  5. Viimeistele kakku tuoreilla vadelmilla.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.

Katso lisää reseptejä


Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 194 kcal
Proteiini 1,4 g
Hiilihydraatti 21,8 g
Rasva 11,1 g
Tyydyttynyt rasva 9,7 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • valmis kakkupohja
  • tuoreita vadelmia
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search