Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
30 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 pientä männynoksaa
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 1 kananmuna
- 1 dl korppujauhoja
Jaa resepti
Ohje
- Laita voi sulamaan pannuun tai trangiaan.
- Lisää pannulle männynoksat makua antamaan.
- Leikkaa Koskenlaskija n. 1 cm paksuisiksi viipaleiksi.
- Riko munan rakenne rikki haarukalla. Kasta juustoviipaleet ensin munaseokseen ja sen jälkeen pyöräytä ne korppujauhoissa.
- Paista nopeasti mäntyvoissa.
Vinkki – nuotion kokoaminen:
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
298 kcal
Proteiini
15,3 g
Hiilihydraatti
10,3 g
Rasva
21,3 g
Tyydyttynyt rasva
11,9 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa