Eränkävijän juustopannu

Eränkävijän juustopannu
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Eränkävijän juustopannu

Eränkävijän juustopannu

Mäntyvoi tuo metsän aromit jo ennestään niin hyvän makuiseen Koskenlaskija juustoon.

Valmistusaika

Työaika
45 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset6 palaa

6 palaa
2 rkl
3
pientä männynoksaa
1 pkt (250 g)
1
kananmuna
1 dl
korppujauhoja

Ohje

  1. Laita voi sulamaan pannuun tai trangiaan.
  2. Lisää pannulle männynoksat makua antamaan.
  3. Leikkaa Koskenlaskija n. 1 cm paksuisiksi viipaleiksi.
  4. Riko munan rakenne rikki haarukalla. Kasta juustoviipaleet ensin munaseokseen ja sen jälkeen pyöräytä ne korppujauhoissa.
  5. Paista nopeasti mäntyvoissa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
303 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.