Eränkävijän juustopannu

Eränkävijän juustopannu

45 min
helppo
303 kcal / 100g
1
0

Mäntyvoi tuo metsän aromit jo ennestään niin hyvän makuiseen Koskenlaskija juustoon.

Ainekset

6 palaa
2 rkl
3
pientä männynoksaa
1 pkt (250 g)
1
kananmuna
1 dl
korppujauhoja

Ohje

  1. Laita voi sulamaan pannuun tai trangiaan.
  2. Lisää pannulle männynoksat makua antamaan.
  3. Leikkaa Koskenlaskija n. 1 cm paksuisiksi viipaleiksi.
  4. Riko munan rakenne rikki haarukalla. Kasta juustoviipaleet ensin munaseokseen ja sen jälkeen pyöräytä ne korppujauhoissa.
  5. Paista nopeasti mäntyvoissa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
303 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
22 g
Suola
1,9 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
374 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)