Siirry sisältöön
Eränkävijän juustopannu

Eränkävijän juustopannu

Mäntyvoi tuo metsän aromit jo ennestään niin hyvän makuiseen Koskenlaskija juustoon.

Eränkävijän juustopannu

Ainesosat

palaa

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Laita voi sulamaan pannuun tai trangiaan.
  2. Lisää pannulle männynoksat makua antamaan.
  3. Leikkaa Koskenlaskija n. 1 cm paksuisiksi viipaleiksi.
  4. Riko munan rakenne rikki haarukalla. Kasta juustoviipaleet ensin munaseokseen ja sen jälkeen pyöräytä ne korppujauhoissa.
  5. Paista nopeasti mäntyvoissa.

Vinkki – nuotion kokoaminen:


Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 298 kcal
Proteiini 15,3 g
Hiilihydraatti 10,3 g
Rasva 21,3 g
Tyydyttynyt rasva 11,9 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search