Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
3 h
Yhteensä
3 h 20 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 150 g piparkakkuja
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
-
1 dl
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 100 g valkosuklaata
-
1 dl
Valio glögikeittoaValio glögikeitto yhdistää marjakeiton ja glögin parhaat puolet: samettisen rakenteen sekä glögin jouluisen maun. Tuote…
Kiille
-
4 dl
Valio glögikeittoaValio glögikeitto yhdistää marjakeiton ja glögin parhaat puolet: samettisen rakenteen sekä glögin jouluisen maun. Tuote…
- 3 liivatetta
Jaa resepti
Ohje
- Murskaa piparkakut monitoimikoneessa tai vahvassa pussissa kaulinta käyttäen. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Jaa muruseos tarjoilulasien pohjalle ja siirrä lasit kylmään.
- Vaahdota huoneenlämpöinen tuorejuusto ja kerma kulhossa. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita suklaasula ja glögikeitto vaahtoon. Pursota tai lusikoi vaahto keksimurun päälle. Siirrä jääkaappiin jähmettymään tunniksi.
- Valmista glögikiille. Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen. Kuumenna 1 dl glögikeittoa kiehuvaksi. Sulata siihen valutetut liivatteet.
- Sekoita liivateseokseen loppu glögikeitto ja anna jäähtyä haaleaksi. Valuta kiille lusikkapesän kautta hyytyneiden kakkujen pinnalle. Anna hyytyä jääkaapissa vielä noin kaksi tuntia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
246 kcal
Proteiini
6,1 g
Hiilihydraatti
17,6 g
Rasva
16,4 g
Tyydyttynyt rasva
9,6 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.











