Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Glögijuustokakku lasissa

Klassikko kohtaa modernin: glögijuustokakku lasissa on raikas, näyttävä ja vaivaton joulun jälkiruoka.

Glögijuustokakku lasissa

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 150 g piparkakkuja
  • 50 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1 rasia (200 g)
    Valio Viola® tuorejuustoa
    Valio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
    Valio Viola® e200 g maustamaton tuorejuusto laktoositon
  • 1 dl
    Valio Keittiön vispikermaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön vispikerma 2 dl UHT laktoositon
  • 100 g valkosuklaata
  • 1 dl
    Valio glögikeittoa
    Valio glögikeitto yhdistää marjakeiton ja glögin parhaat puolet: samettisen rakenteen sekä glögin jouluisen maun. Tuote…
    Valio glögikeitto 1 kg

Kiille

  • 4 dl
    Valio glögikeittoa
    Valio glögikeitto yhdistää marjakeiton ja glögin parhaat puolet: samettisen rakenteen sekä glögin jouluisen maun. Tuote…
    Valio glögikeitto 1 kg
  • 3 liivatetta

Ohje

  1. Murskaa piparkakut monitoimikoneessa tai vahvassa pussissa kaulinta käyttäen. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Jaa muruseos tarjoilulasien pohjalle ja siirrä lasit kylmään.
  2. Vaahdota huoneenlämpöinen tuorejuusto ja kerma kulhossa. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita suklaasula ja glögikeitto vaahtoon. Pursota tai lusikoi vaahto keksimurun päälle. Siirrä jääkaappiin jähmettymään tunniksi.
  3. Valmista glögikiille. Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen. Kuumenna 1 dl glögikeittoa kiehuvaksi. Sulata siihen valutetut liivatteet.
  4. Sekoita liivateseokseen loppu glögikeitto ja anna jäähtyä haaleaksi. Valuta kiille lusikkapesän kautta hyytyneiden kakkujen pinnalle. Anna hyytyä jääkaapissa vielä noin kaksi tuntia.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 246 kcal
Proteiini 6,1 g
Hiilihydraatti 17,6 g
Rasva 16,4 g
Tyydyttynyt rasva 9,6 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.