Gluteenittoman pullataikinan rakenne eroaa hieman perinteisestä. Taikina on löysempää, joten muista käyttää apuna reilusti gluteenitonta jauhoseosta. Taikina leivotaan heti pulliksi ja kohotetaan vain kerran pellillä. Nämä korvapuustit ovat kerrassaan meheviä ja kuohkeita.
5 dl | |
2 pussia (à 11 g) | kuivahiivaa |
2 rkl | psylliumia |
1 tl | suolaa |
1 dl | sokeria |
1 rkl | kardemummaa |
2 dl | riisijauhoja |
7 dl | gluteenitonta jauhoseosta , Sunnuntai |
150 g | |
Täyte | |
---|---|
100 g | |
1 dl | sokeria |
2 rkl | kanelia |
Voiteluun ja pinnalle | |
kananmunaa | |
raesokeria | |
mantelilastuja |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.