Gluteenittoman pullataikinan rakenne eroaa hieman perinteisestä. Taikina on löysempää, joten muista käyttää apuna reilusti gluteenitonta jauhoseosta. Taikina leivotaan heti pulliksi ja kohotetaan vain kerran pellillä. Nämä korvapuustit ovat kerrassaan meheviä ja kuohkeita.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
5 dl | |
2 pussia (à 11 g) | kuivahiivaa |
2 rkl | psylliumia |
1 tl | suolaa |
1 dl | sokeria |
1 rkl | kardemummaa |
2 dl | riisijauhoja |
7 dl | gluteenitonta jauhoseosta , Sunnuntai |
150 g | |
Täyte | |
---|---|
100 g | |
1 dl | sokeria |
2 rkl | kanelia |
Voiteluun ja pinnalle | |
kananmunaa tai maitojauhe-vesiseosta (1:1) | |
raesokeria | |
mantelilastuja |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.