Yleisimpien leivonnaisten valmistaminen gluteenittomana on käynyt helpommaksi tuotevalikoiman parantuessa. Gluteeniton pulla on hiukan konstikas valmistaa, sillä sitko on olennainenosa pullan rakennetta. Tällä ohjeella valmistuvat kuitenkin oikein maistuvat ja rakenteeltaan pehmoiset gluteenittomat laskiaispullat.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
5 dl | |
2 pussia (à 11 g) | kuivahiivaa |
2 tl | psylliumia |
1 tl | suolaa |
1 rkl | kardemummaa |
1 dl | sokeria |
2 dl | riisijauhoja |
7 dl | gluteenitonta jauhoseosta |
150 g | |
Voiteluun | |
---|---|
kananmunaa tai maitojauhe-vesiseosta (1:1) (kananmunaton vaihtoehto) | |
Päälle | |
½ dl | raesokeria ja/tai mantelilastuja |
Väliin | |
3 ¼ dl | |
2 dl | vadelmahilloa tai mantelimassaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.