Grillaa lämmin salaatti - satoi tai paistoi. Grillijuusto saa kaverikseen grillattuja tomaattiviipaleita ja kesän raikkaita yrttejä. Grillistä tullut juusto kannattaa nauttia heti, sillä sen rapsakka pinta ja pehmeä sisus ovat parhaimmillaan juuri heti paiston jälkeen.
1 pkt (200 g) | |
2 (350 g) | pihvitomaattia |
3 | kesäsipulia varsineen |
½ ruukkua | tuoretta persiljaa tai basilikaa |
mustapippuria myllystä | |
sormisuolaa | |
1 - 2 rkl | oliiviöljyä |
1 tl | vaaleaa balsamiviinietikkaa |
( valmista balsamicokastiketta ) | |
Grillaamiseen | |
---|---|
öljyä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.