Halloween lonkeropasta

Halloween lonkeropasta
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Halloween lonkeropasta

Halloween lonkeropasta

Pasta, lihapullat ja kastike. Siinä on monelle lapselle ja nuorelle maistuva ruoka. Halloweeninä tämän voi valmistaa eritavalla!

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset3 annosta

3 annosta
300 g
lihapullia

tai 300 gprinssinakkeja
200 g
spagettia tai putkipastaa
½- 1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamaton

tai prkValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar
dl
tomaattiketsuppia
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Katkaise pitkät pastat halutessasi puoliksi (helpompi kypsentää kattilassa). Työnnä pastat ihapullien tai nakkien läpi. Osa pastoista jää irralliseksi.
  2. Kuumenna vesi kiehuvaksi isossa kattilassa, lisää ripaus suolaa tai liemikuution palanen. Lisää pasta ja pastalihapullat. Keitä, kunnes pasta "al dente".
  3. Valuta, säästä hiukan keitinvettä. Lisää lämmitetty Koskenlaskija Ruoka, notkista tarvittaessa keitinvedellä.
  4. Tarjoa lonkeropasta heti. Mausta halutessasi ketsupilla makusi mukaan ja rouhi päälle mustapippuria.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
244 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›