Halloween lonkeropasta

Halloween lonkeropasta

Pasta, lihapullat ja kastike. Siinä on monelle lapselle ja nuorelle maistuva ruoka. Halloweeninä tämän voi valmistaa eritavalla!

25 min
helppo
244 kcal / 100g
1
0

Ainekset3 annosta

3 annosta
300 g
lihapullia

tai 300 gprinssinakkeja
200 g
spagettia tai putkipastaa
½- 1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamaton

tai prkValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar
dl
tomaattiketsuppia
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Katkaise pitkät pastat halutessasi puoliksi (helpompi kypsentää kattilassa). Työnnä pastat ihapullien tai nakkien läpi. Osa pastoista jää irralliseksi.
  2. Kuumenna vesi kiehuvaksi isossa kattilassa, lisää ripaus suolaa tai liemikuution palanen. Lisää pasta ja pastalihapullat. Keitä, kunnes pasta "al dente".
  3. Valuta, säästä hiukan keitinvettä. Lisää lämmitetty Koskenlaskija Ruoka, notkista tarvittaessa keitinvedellä.
  4. Tarjoa lonkeropasta heti. Mausta halutessasi ketsupilla makusi mukaan ja rouhi päälle mustapippuria.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
244 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g
Kalsium
79 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›