
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g lihapullia
-
200 g
spagettia tai putkipastaa
- 300 g prinssinakkeja
Voit kokeilla myös -
½- 1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
-
½-1 prk (250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar
Voit kokeilla myös -
- 0 kg tomaattiketsuppia
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Katkaise pitkät pastat halutessasi puoliksi (helpompi kypsentää kattilassa). Työnnä pastat ihapullien tai nakkien läpi. Osa pastoista jää irralliseksi.
- Kuumenna vesi kiehuvaksi isossa kattilassa, lisää ripaus suolaa tai liemikuution palanen. Lisää pasta ja pastalihapullat. Keitä, kunnes pasta "al dente".
- Valuta, säästä hiukan keitinvettä. Lisää lämmitetty Koskenlaskija Ruoka, notkista tarvittaessa keitinvedellä.
- Tarjoa lonkeropasta heti. Mausta halutessasi ketsupilla makusi mukaan ja rouhi päälle mustapippuria.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
269 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatti
26,9 g
Rasva
12,7 g
Tyydyttynyt rasva
5,2 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tomaattiketsuppia
- mustapippuria myllystä