Kokoamalla hampurilaisen itse saat juuri sellaisen makuyhdistelmän mikä sinua miellyttää. Hampurilaiset grillissä saavat kokonaan uuden luonteen pihvin saadessa pintaansa aidon grillin maun. Voit esivalmistella isommallekkin porukalle lisäkkeet etukäteen ja paistaa pihvit juuri ennen tarjoilua.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
600 g | naudan jauhelihaa |
1 dl | |
mustapippuria myllystä | |
suolaa | |
Kastike | |
---|---|
1 rasia (200 g) | |
1 ½ dl | |
Lisäksi | |
1 pkt (170 g) | amerikanpekonia |
n. 150 g | |
4 | hampurilaissämpylää |
1 ruukku | jääsalaattia |
4 (300 g) | tomaattia |
1 (200 g) | iso punasipuli |
2 - 3 (n. 200 g) | maustekurkkua |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.