Hampurilaiset grillissä

Hampurilaiset grillissä
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Hampurilaiset grillissä

Hampurilaiset grillissä

Kokoamalla hampurilaisen itse saat juuri sellaisen makuyhdistelmän mikä sinua miellyttää. Hampurilaiset grillissä saavat kokonaan uuden luonteen pihvin saadessa pintaansa aidon grillin maun. Voit esivalmistella isommallekkin porukalle lisäkkeet etukäteen ja paistaa pihvit juuri ennen tarjoilua.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
66 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
600 g
naudan jauhelihaa
1 dl
mustapippuria myllystä
suolaa

Kastike

1 rasia (200 g)
1 ½ dl

Lisäksi

1 pkt (170 g)
amerikanpekonia
n. 150 g
4
hampurilaissämpylää
1 ruukku
jääsalaattia
4 (300 g)
tomaattia
1 (200 g)
iso punasipuli
2 - 3 (n. 200 g)
maustekurkkua

Ohje

  1. Valmista ensin kastike. Sekoita tuorejuustoon ruokakerma.
  2. Esikäsittele kasvikset: Pese, kuivaa ja revi salaatti. Viipaloi tomaatit, punasipulit ja maustekurkut.
  3. Pihvit: Sekoita jauhelihan joukkoon ruokakerma. Muotoile taikinasta 4 pihviä
  4. Mausta pihvien ala- ja yläpinta suolalla ja pippurilla.
  5. Grillaa pihvit parilalla haluamaasi kypsyysasteeseen.
  6. Kypsennyksen loppuvaiheessa lisää pekonit parilalle. Laita juustoviipaleet pihvien päälle.
  7. Lämmitä halkaistut hampurilaisämpylät nopeasti grillissä.
  8. Levitä kastiketta sämpylöiden ylä- ja alapinnoille.
  9. Kokoa hampurilaiset: Täytä kasviksilla, juustoisella pihvillä ja pekonilla.
  10. Tarjoa heti esim. Coleslaw-salaatin kera.
Jälkeen
Suklainen kirsikkakakku
25 h 30 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
157 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.