Reseptiyhteistyö
Härkis-spagettivuoka
Suussa sulava puolen tunnin spagettivuoka on täydellinen resepti arjen ruokailuun. Kokeile ja ihastu! Reseptin on luonut Meri-Tuuli Väntsi.
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni220°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 500 g spagettia
- 2 sipulia
- 4 valkosipulinkynttä
- 2 (à 400 g) tomaattimurskaa
- 1 tl kuivattua oreganoa
- 1 rkl paprikajauhetta
- ½ tl juustokuminaa
-
1½ prk (à 2 dl)
Oddlygood® Cooking tuotetta originalOddlygood® Cooking Oat Original tuo kauran pehmeyttä kokkailuun - nyt gluteenittomana! Tämä monen kokkaajan luottotuote…
-
1 pkt (250 g)
Gold&Green® härkäpapumurua maustamatonSama tuttu Härkis®, nyt osana Gold&Green® -perhettä! Gold&Green® Härkis® härkäpapumuru Maustamaton on kasviproteiini, joka paistuu…
- 0 kg suolaa ja mustapippuria
- 0 kg oliiviöljyä paistamiseen
Kuorrute
- 1 dl korppujauhoja
-
3 dl
Oddlygood® Veggie raastettaValio Oddlygood® Veggie raaste sopii juustoraasteen tavoin käytettäväksi ruoanlaittoon. Raaste sulaa loistavasti mm. pizzan päälle…
- 1 dl tuoreita yrttejä
Jaa resepti
Ohje
- Laita pastavesi kiehumaan ja uuni päälle 220 asteeseen grillivastuksin.
- Hienonna sipulit ja valkosipulin kynnet, laita ne korkeareunaiseen pannuun kuullottumaan miedolla lämmöllä muutamassa ruokalusikallisessa oliiviöljyä.
- Kun pastavesi kiehuu, mausta se suolalla ja laita spagetti veteen keittymään.
- Kun sipulit ovat pehmeitä, lisää tomaattimurska ja mausteet ja kiehauta. Keitä 5 minuuttia, lisää kerma ja kiehauta, ota pois liedeltä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Valuta kypsä spagetti siivilässä ja kaada se noin 25×35 cm kokoiseen uuninkestävään vuokaan. Valuta päälle oliiviöljyä ja sekoita kevyesti. Kaada päälle tomaattikastike ja lisää paketillinen härkäpapumurua. Sekoita kaikki keskenään kahdella puulusikalla ja levitä pinta tasaiseksi.
- Yhdistä korppujauhot, raastettu juusto ja hienonnetut yrtit keskenään ja ripottele spagettivuoan pintaan. Paista uunissa 8-15 minuuttia tai kunnes pinta on paistunut rapeaksi.Anna spagettivuoan levähtää keittiön pöydällä kymmenen minuuttia ennen tarjoamista.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
161 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
21,6 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa ja mustapippuria
- oliiviöljyä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.











