Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Hedelmät luumuvaahdolla

Luumu-kanelilta maistuva rahka on mainio makuyhdistelmä hedelmien kanssa. Kokoa jälkiruokamaljat loppusyksyn hedelmistä ja rahkavaahdosta.  

Hedelmät luumuvaahdolla
Hedelmät luumuvaahdolla

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pinnalle

  • 0 kg paahdettuja mantelilastuja

Ohje

  1. Pese viinirypäleet.
  2. Kuori päärynä ja poista siitä siemenkota. Halkaise luumut ja poista niistä kivet. Leikkaa viinirypäleet, päärynä ja luumut suupalan kokoisiksi. Laita annosmaljoihin.
  3. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää joukkoon luumu-kanelirahka ja sokeri.
  4. Lusikoi hedelmien päälle kerma-rahkaseosta. Ripota pinnalle paahdettuja mantelilastuja. Tarjoa jälkiruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 124 kcal
Proteiini 2,3 g
Hiilihydraatti 11,7 g
Rasva 7 g
Tyydyttynyt rasva 4 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • paahdettuja mantelilastuja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search