Hedelmät luumuvaahdolla

Hedelmät luumuvaahdolla

Luumu-kanelilta maistuva rahka on mainio makuyhdistelmä hedelmien kanssa. Kokoa jälkiruokamaljat loppusyksyn hedelmistä ja rahkavaahdosta.  

Ainekset4 annosta

4 annosta
100 g
viinirypäleitä
1 (150 g)
kypsä päärynä
4
tuoretta luumua
1 dl
1 prk (200 g)
1 rkl
sokeria

Pinnalle

paahdettuja mantelilastuja

Ohje

  1. Pese viinirypäleet.
  2. Kuori päärynä ja poista siitä siemenkota. Halkaise luumut ja poista niistä kivet. Leikkaa viinirypäleet, päärynä ja luumut suupalan kokoisiksi. Laita annosmaljoihin.
  3. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää joukkoon luumu-kanelirahka ja sokeri.
  4. Lusikoi hedelmien päälle kerma-rahkaseosta. Ripota pinnalle paahdettuja mantelilastuja. Tarjoa jälkiruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
143 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g
Kalsium
46 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)