Siirry sisältöön
Helpot vaniljaviinerit

Helpot vaniljaviinerit

Helpot vanijaviinerit syntyvät näppärästi pakastetaikinasta ja valmiista vanijakreemistä. Vastustamattoman hyviä!

Helpot vaniljaviinerit

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 pkt (500 g) voitaikinalevyjä Myllyn Paras Wienertaikinalevyjä
  • 1 kananmuna
  • 1 prk (200 g)
    Valio vaniljakreemiä
    Herkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
    Valio vaniljakreemi 200 g laktoositon

Viimeistelyyn

  • 0 kg tomusokeria

Ohje

  1. Levitä taikinalevyt leivinpaperin päälle ja anna sulaa n. 15 min.
  2. Leikkaa levyt puoliksi ja taittele kulmat keskelle. Anna kohota liinan alla 30-40 min.
  3. Voitele kohonneet viineriaihiot kevyesti kananmunalla. Lusikoi tai pursoita keskelle vaniljakreemiä.
  4. Paista 225 asteessa n. 12 min.
  5. Viimeistele valmiit vaniljaviinerit tomusokerilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 357 kcal
Proteiini 4,5 g
Hiilihydraatti 30,6 g
Rasva 23,9 g
Tyydyttynyt rasva 12,5 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tomusokeria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search