Helpot vaniljaviinerit

Helpot vaniljaviinerit
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Helpot vaniljaviinerit

Helpot vaniljaviinerit

Helpot vanijaviinerit syntyvät näppärästi pakastetaikinasta ja valmiista vanijakreemistä. Vastustamattoman hyviä!

Valmistusaika

Työaika
10 min
sulatus
15 min
uunissa
12 min
kohotus
30 min
Yhteensä
1 h 7 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset10 kpl

10 kpl
1 pkt (500 g)
voitaikinalevyjä Myllyn Paras Wienertaikinalevyjä
1
kananmuna
1 prk (200 g)

Viimeistelyyn

tomusokeria

Ohje

  1. Levitä taikinalevyt leivinpaperin päälle ja anna sulaa n. 15 min.
  2. Leikkaa levyt puoliksi ja taittele kulmat keskelle. Anna kohota liinan alla 30-40 min.
  3. Voitele kohonneet viineriaihiot kevyesti kananmunalla. Lusikoi tai pursoita keskelle vaniljakreemiä.
  4. Paista 225 asteessa n. 12 min.
  5. Viimeistele valmiit vaniljaviinerit tomusokerilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
360 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
24 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.