Keitä kermaa ja fariinisokeria hiljalleen kattilassa välillä sekoitellen n. 5 min. Tarjoa kuumana tai haaleana esim. kohmeisten karpaloiden, mansikoiden tai vadelmien, hedelmäsalaatin tai jäätelön kanssa.
Kinuskikuorrutus
Keitä seosta n. 10 min. Sekoita välillä, ettei se kuohu yli. Kun seos alkaa saostua, valuta pisaroita täytekakun päälle. Jos pisarat eivät imeydy vaan jäävät kuperiksi, kuorrutus on sopivan sakeaa. Nosta kattila levyltä ja kaada kinuskikuorrutus kakun päälle. Voit halutessasi pursottaa kakun reunoille kermavaahtoa.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.