Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Helppo kinuski

Lämmin kinuskikastike on suussa sulavaa herkkua yhdessä hedelmien, marjojen tai jäätelön kanssa.

Helppo kinuski
Helppo kinuski

Ainesosat

dl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

Kinuskikastike (saanto n. 2 1/2 dl)

  1. Keitä kermaa ja fariinisokeria hiljalleen kattilassa välillä sekoitellen n. 5 min. Tarjoa kuumana tai haaleana esim. kohmeisten karpaloiden, mansikoiden tai vadelmien, hedelmäsalaatin tai jäätelön kanssa.

Kinuskikuorrutus

  1. Keitä seosta n. 10 min. Sekoita välillä, ettei se kuohu yli. Kun seos alkaa saostua, valuta pisaroita täytekakun päälle. Jos pisarat eivät imeydy vaan jäävät kuperiksi, kuorrutus on sopivan sakeaa. Nosta kattila levyltä ja kaada kinuskikuorrutus kakun päälle. Voit halutessasi pursottaa kakun reunoille kermavaahtoa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 356 kcal
Proteiini 1,5 g
Hiilihydraatti 36 g
Rasva 23,1 g
Tyydyttynyt rasva 13,9 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search