Herkkumurupiirakan ohje rakentuu siten, että ensin tehdään muruseos, joka jaetaan kahteen osaan. Toisesta osasta tehdään pohja ja toisesta muruseos piirakan pinnalle lisäämällä ainekset ohjeen mukaan. Piirakassa yhdistyy herkullisella tavalla pehmeä pohja, mehevä täyte ja rapea murupinta.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
250 g | |
2 ½ dl | sokeria |
2 tl | vaniljasokeria |
7 ½ dl | vehnäjauhoja |
2 tl | leivinjauhetta |
Lisää muruseokseen | |
---|---|
1 dl | mantelijauhetta |
Lisää pohjataikinaan | |
1 prk (200 g) | |
1 | kananmuna |
Täyte | |
2 prk (à 200 g ) | |
1 | kananmuna |
1 tlk (230 / 140 g) | ananaspaloja |
1 tlk (240 / 425 g) | persikkaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.