
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
10 h
Yhteensä
11 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 12 viipaletta grahampaahtoleipää isoa
Kostutus
- ½ rkl sitruunamehua
- 2 rkl vettä
Täyte
- 2 prk (à 380/230 g) kikherneitä
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ¾ dl tahinia
- 1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1 rkl sitruunamehua
- ripaus cayennepippuria
- 1 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
Väliin
- 1 (300 g) kurkku
Päälle
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
-
1 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 15 oliiveja
- 50 g punajuuren versoja
- 1 rkl seesaminsiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Valmistele ensin täytteet: Valuta kikherneet ja salaattijuusto. Soseuta täytteen ainekset sauvasekoittimella korkeassa astiassa tai monitoimikoneella.
- Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi.
- Leikkaa leivistä ohuelti reunat pois. Levitä kolme leipäviipaletta ison kelmupalan päälle. Kostuta kevyesti sitruunamehu-vesiseoksella. Levitä 1/3 kikhernetäytteestä ja kurkkukuutioista ensimmäiseen kerrokseen. Aseta päälle toinen kerros leipiä (ei tarvitse kostuttaa) ja jatka kokoamista, kunnes kakku on täytetty. Kostuta pinta.
- Kiedo kakku kelmun sisään tiukaksi paketiksi. Anna vetäytyä yön yli jääkaapissa.
- Tasoita reunat tarvittaessa. Vaahdota tuorejuusto ja kerma, levitä kakun pintaan ja reunoille. Koristele kakku.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
183 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
9 g
Rasva
13,2 g
Tyydyttynyt rasva
4,9 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- cayennepippuria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.