Jauheliha-juustopasta

Jauheliha-juustopasta

15 min
helppo
213 kcal / 100g
3
2

Arjessa ruoan täytyy usein syntyä nopeasti ja vähistä aineksista. Tämä pasta on lapsiperheiden varma suosikki.

Ainekset

4 annosta
1 l
pastaa , esim. mini penne rigate
1 prk (2,5 dl)
400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
1 pussi (200 g)
pakastesipulia
1 rkl
1 tl
pippurisekoitusta
n. 1 tl
suolaa
½ dl
persiljaa

Tarjoiluun

1 pussi (130 g)

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitinvesi pois (ota 1 - 2 dl talteen) ja kaada pasta takaisin kattilaan.
  2. Paista jauheliha ja sipuli pannulla Oivariini rasvassa. Mausta. (Lisää halutessasi vielä tomaattisosetta tai chilikastiketta, valkosipulia tai oreganoa.)
  3. Lisää kypsän, valutetun pastan joukkoon juustokerma ja keitinvesi. Kuumenna välillä sekoittaen. Lisää jauhelihaseos.
  4. Tarjoa juustoraasteen kanssa.

Vinkki

* Käytä vedenkeitintä veden kuumennukseen niin saat pastan nopeammin kiehumaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
213 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
8 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
111 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)