
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.89
tähteä viidestä
19 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g pastaa, esim. mini penne rigate
- 400 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
- 150 g sipulia hienonnettuna
- 1-2 valkosipulin kynttä
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 rkl sriracha kastiketta tai tom.sosetta
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
-
1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kippari®
Voit kokeilla myös -
- 1-2 dl pastan keitinvettä
- ½ dl tuoretta persiljaa
Tarjoiluun
-
1-2 dl
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
Jaa resepti
Ohje
- Laita pasta kypsymään suolalla maustettuun veteen pakkauksen ohjeen mukaan.
- Paista jauheliha ja sipuli (ja valkosipuli) pannulla paistokasarissa Oivariini rasvassa. Mausta.
- Valuta pasta ja ota keitinvettä talteen. Sekoita pasta ja ruokakerma jauhelihaseokseen. Notkista sopivaksi keitinvedellä.
- Tarjoa juustoraasteen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
184 kcal
Proteiini
11,8 g
Hiilihydraatti
14,8 g
Rasva
8,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä