Juusto-basilikapesto

Juusto-basilikapesto

10 min
helppo
377 kcal / 100g
0
0

Pesto sopii esimerkiksi leivän päälle, pastan kastikkeeksi tai kasvisten kanssa tarjoiltavaksi. Pesto säilyy kannellisessa purkissa jääkaapissa n. viikon.

Ainekset

3 dl
1 prk (180 g)
1 ruukku
basilikaa
n. 1 dl
oliiviöljyä
1
valkosipulin kynsi
1 dl
pinjansiemeniä

Ohje

  1. Valuta salaattijuusto. Jauha kaikki ainekset tasaiseksi tahnaksi monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
  2. Tarjoa patongin tai lämmitettynä pastan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
377 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
37 g
Suola
1,1 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
309 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)