Juusto-basilikapesto

Juusto-basilikapesto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juusto-basilikapesto

Juusto-basilikapesto

Pesto sopii esimerkiksi leivän päälle, pastan kastikkeeksi tai kasvisten kanssa tarjoiltavaksi. Pesto säilyy kannellisessa purkissa jääkaapissa n. viikon.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset3 dl

3 dl
1 prk (180 g)
1 ruukku
basilikaa
n. 1 dl
oliiviöljyä
1
valkosipulin kynsi
1 dl
pinjansiemeniä

Ohje

  1. Valuta salaattijuusto. Jauha kaikki ainekset tasaiseksi tahnaksi monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
  2. Tarjoa patongin tai lämmitettynä pastan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
377 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
37 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›