Juusto-kalkkunasalaatti

Juusto-kalkkunasalaatti
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Juusto-kalkkunasalaatti

Juusto-kalkkunasalaatti

Kevyempi juusto-kalkkunasalaatti maistuu lounaana vaikka ruisleivän kanssa.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 ruukku (tai pieni kerä)
salaattia
300 g
kalkkunan hunajamarinoituja fileesuikaleita
1 rkl
1 prk (180 g)
1
appelsiini
1
paprika
½ tlk (à 300 g)
säilykemaissia
2 dl
herneenversoja

Chili-jogurttikastike

3 dl
1/2 - 1 rkl
makeaa, mietoa chilikastiketta
1
valkosipulin kynsi hienonnettuna
2 tl
sitruunamehua
ripaus
sokeria
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Huuhdo, kuivaa ja revi salaatti.
  2. Ruskista kalkkunasuikaleet Oivariini rasvassa ja hauduta kannen alla kypsiksi.
  3. Valuta salaattijuusto. Viipaloi appelsiini kalvottomaksi ja paloittele viipaleet. Kuutioi paprika.
  4. Asettele ainekset vadille tai annoksittain lautasille.
  5. Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoa erikseen salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
92 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.