Juusto-kalkkunasalaatti

Juusto-kalkkunasalaatti

Kevyempi juusto-kalkkunasalaatti maistuu lounaana vaikka ruisleivän kanssa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 ruukku (tai pieni kerä)
salaattia
300 g
kalkkunan hunajamarinoituja fileesuikaleita
1 rkl
1 prk (180 g)
1
appelsiini
1
paprika
½ tlk (à 300 g)
säilykemaissia
2 dl
herneenversoja

Chili-jogurttikastike

3 dl
1/2 - 1 rkl
makeaa, mietoa chilikastiketta
1
valkosipulin kynsi hienonnettuna
2 tl
sitruunamehua
ripaus
sokeria
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Huuhdo, kuivaa ja revi salaatti.
  2. Ruskista kalkkunasuikaleet Oivariini rasvassa ja hauduta kannen alla kypsiksi.
  3. Valuta salaattijuusto. Viipaloi appelsiini kalvottomaksi ja paloittele viipaleet. Kuutioi paprika.
  4. Asettele ainekset vadille tai annoksittain lautasille.
  5. Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoa erikseen salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
92 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
76 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›