Juustogrissinit

Juustogrissinit

1 h 10 min
keskitaso
298 kcal / 100g
3
3

Juustogrissinit sopivat sellaisinaan syötäviksi alkujuoman tai boolin kanssa esimerkiksi illanistujaisiin tai tupaantuliaisiin. Grissinit sopivat myös keittojen lisäkkeeksi.

Ainekset

16 kpl
3 dl
25 g
hiivaa
1 pussi (130 g)
1 dl
persiljaa
n. 7 dl
vehnäjauhoja
100 g

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen täysmehuun tai maitoon. Lisää suola, juustoraaste sekä hienonnettu persilja.
  2. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lopuksi pehmeä voi. Kohota leivinliinan alla kaksinkertaiseksi.
  3. Vaivaa taikinaa jauhotetulla leivinpöydällä. Jaa 4 osaan. Jaa jokainen pala edelleen 4 osaan. Leivo ne ohuiksi tangoiksi. Nosta tangot pellille leivinpaperille. Kohota liinan alla.
  4. Paista grissinit 225 asteessa kauniin ruskeiksi, 8 - 10 min.
  5. Tarjoa Juustogrissinit salaatin kanssa tai kahvi- ja teepöydässä

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
298 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
12 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
125 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (2)

Nimetön11.3.2014 kello 20:58
Miten hyvin nämä säilyvät? Voiko tehdä pari päivää etukäteen?
TeaL31.12.2013 kello 13:48
Herkullisia, tein tänään jo toistamiseen tällä ohjeella. Tämä on iso taikina, tulee kaksi pellillistä, joten paistoin kiertoilmalla 200 astetta n.10 min. Suosittelen illanistujaisten naposteltavaksi.