
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
1 h 15 min
Yhteensä
1 h 55 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 5 dl vettä
- 50 g hiivaa
- ½ rkl suolaa
- ½ dl juoksevaa hunajaa
-
1 pussi (150 g)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
- 100 g (2 dl) saksanpähkinärouhetta
- 12 dl vehnäjauhoja
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi ja jäähdytä. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää voisula, suola, hunaja tai sokeri, juustoraaste, pannulla kevyesti paahdetut ja karkeasti rouhitut pähkinät sekä puolet jauhoista
- Sekoita tasaiseksi ja alusta joukkoon loput jauhot. Anna kohota hyvin liinan alla.
- Jaa taikina neljään osaan. Kauli palat suorakaiteen muotoisiksi. Kääri vinoittain rulliksi ja nosta pelleille. Anna kohota.
- Tee patonkeihin veitsellä viiltoja ja sivele vedellä. Paista 225 asteessa n. 15 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
284 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatti
36,8 g
Rasva
10,5 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa