Juustokakku ilman liivatetta

Juustokakku ilman liivatetta

Tämä herkullisen sitruunainen juustokakku on maukas sellaisenaan. Voit kuitenkin tuunata kakun pinnan erilaisilla hedelmillä tai marjoilla, jolloin saat kakkuun vaihtelua.

Ainekset12 annosta

12 annosta

Pohja

175 g
kaurakeksejä
100 g
rusinoita ja/tai tummaa suklaata
75 g

Täyte

2 dl
2 rasiaa (à 200 g)
1 dl
sokeria
1 rkl
vaniljasokeria
1
luomusitruunan mehu ( n. 4 rkl) ja raastettu kuori

Ohje

  1. Hienonna keksit ja rouhi rusinat ja/tai suklaa. Sulata voi, sekoita pohjan ainekset keskenään.
  2. Pingota irtopohjavuoan (Ø 22 - 23 cm) pohjan ja reunan väliin leivinpaperi. Taputtele seos vuoan pohjalle ja muutaman sentin korkeudelle reunoille.
  3. Mittaa täytteen ainekset kulhoon. Vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi. Levitä seos vuokaan.
  4. Nosta peitettynä jääkaappiin tekeytymään muutamaksi tunniksi.
  5. Tarjoa halutessasi kakun kanssa marjoja, hedelmäpaloja tai marjasosetta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
352 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
25 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
22 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)