Juustokakku ilman liivatetta

Juustokakku ilman liivatetta
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Juustokakku ilman liivatetta

Juustokakku ilman liivatetta

Tämä herkullisen sitruunainen juustokakku on maukas sellaisenaan. Voit kuitenkin tuunata kakun pinnan erilaisilla hedelmillä tai marjoilla, jolloin saat kakkuun vaihtelua.

Valmistusaika

Työaika
20 min
tekeytyminen
2 h
Yhteensä
2 h 20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset12 annosta

12 annosta

Pohja

175 g
kaurakeksejä
100 g
rusinoita ja/tai tummaa suklaata
75 g

Täyte

2 dl
2 rasiaa (à 200 g)
1 dl
sokeria
1 rkl
vaniljasokeria
1
luomusitruunan mehu ( n. 4 rkl) ja raastettu kuori

Ohje

  1. Hienonna keksit ja rouhi rusinat ja/tai suklaa. Sulata voi, sekoita pohjan ainekset keskenään.
  2. Pingota irtopohjavuoan (Ø 22 - 23 cm) pohjan ja reunan väliin leivinpaperi. Taputtele seos vuoan pohjalle ja muutaman sentin korkeudelle reunoille.
  3. Mittaa täytteen ainekset kulhoon. Vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi. Levitä seos vuokaan.
  4. Nosta peitettynä jääkaappiin tekeytymään muutamaksi tunniksi.
  5. Tarjoa halutessasi kakun kanssa marjoja, hedelmäpaloja tai marjasosetta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
352 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›