Juustokeitto

Juustokeitto

Perinteinen juustokeitto lämmittää kylmänä talvipäivänä. Tarjoa keittoa alku- tai pääruokana tuoreen leivän kanssa.

15 min
helppo
96 kcal / 100g
5
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
7 dl
vettä
1
kana- tai kasvisliemikuutio
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoa

tai 1 prkValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamaton
1 prk (2 dl)
½ dl
vaaleaa suurustejauhetta , Maizena
mustapippuria myllystä
½ dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Lisää kiehuvaan liemeen kuutioitu juusto ja sekoita, kunnes juusto on sulanut.
  2. Lisää ruokakerma ja kuumenna. Suurusta ja anna kiehua hiljalleen muutama minuutti samalla sekoittaen
  3. Mausta pippurilla. Lisää joukkoon persilja.
  4. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
96 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g
Kalsium
130 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›