
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
125 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 dl vehnäjauhoja
- 3 rkl kylmää vettä
Täyte
- 4 kananmunaa
-
1 pussi (150 g)
Valio Juustomestarin cheddar raastettaValio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
-
2 dl
Valio Eila® kermaviiliäValio laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi.…
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- ¼ tl suolaa
Tarjoiluun
- 100 g miniluumutomaatteja
- ½ dl lehtipersiljaa
TAI
- 3 tuoretta viikunaa
- 1 dl (50 g) saksanpähkinöitä
- ½ dl vaahterasiirappia
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita pehmeään voihin jauhot ja kylmä vesi.
- Laita irtopohjavuoan (Ø 24 cm) pohjalle leivinpaperi. Taputtele taikina vuoan pohjalle ja ylös reunoille.
- Esipaista pohjaa uunin alatasolla 200 asteessa 10 min.
- Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää juustoraaste, kermaviili, kerma ja suola. Sekoita hyvin.
- Kaada täyte vuokaan.
- Kypsennä uunin alatasolla 200 asteessa n. 35 min tai kunnes kypsä ja pinta on saanut väriä.
- Anna jäähtyä.
- Lisää piirakan päälle neljään osaan leikattuja miniluumutomaatteja ja lehtipersiljaa tai viikunoita, saksanpähkinöitä ja vaahterasiirappia. Tarjoa haaleana tai kylmänä.
- Tarjoa kahvi- tai teepöydässä tai brunssilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
257 kcal
Proteiini
7,5 g
Hiilihydraatti
18,1 g
Rasva
16,8 g
Tyydyttynyt rasva
8,2 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa