Kahden juuston keitto

Kahden juuston keitto

25 min
helppo
121 kcal / 100g
0
0

Koskenlaskija sulatejuustot sopivat hyvin erilaisiin keittoihin. Ne antavat makua ja sulaessaan suurustavat keittoa.

Ainekset

6 annosta
9 dl
vettä
1 pkt (250 g)
1 pussi (150 g)
2 dl
1 ¼ dl
vaaleaa suurustejauhetta
mustapippuria myllystä
¼ tl
muskottia
½ dl
persiljaa

Ohje

  1. Lisää kiehuvaan veteen kuutioitu sulatejuusto ja sekoita, kunnes juusto on sulanut. Lisää raastejuusto pienissä erissä sekoitellen. Lisää ruokakerma ja suuruste
  2. Keitä huolellisesti sekoittaen 1 min. Mausta pippurilla (ja muskotilla). Lisää pinnalle hienonnettu persilja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
121 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
8 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
187 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)