Kahden juuston keitto

Kahden juuston keitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kahden juuston keitto

Kahden juuston keitto

Koskenlaskija sulatejuustot sopivat hyvin erilaisiin keittoihin. Ne antavat makua ja sulaessaan suurustavat keittoa.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
9 dl
vettä
1 pkt (250 g)
1 pussi (150 g)
2 dl
1 ¼ dl
vaaleaa suurustejauhetta
mustapippuria myllystä
¼ tl
muskottia
½ dl
persiljaa

Ohje

  1. Lisää kiehuvaan veteen kuutioitu sulatejuusto ja sekoita, kunnes juusto on sulanut. Lisää raastejuusto pienissä erissä sekoitellen. Lisää ruokakerma ja suuruste
  2. Keitä huolellisesti sekoittaen 1 min. Mausta pippurilla (ja muskotilla). Lisää pinnalle hienonnettu persilja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
121 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›