Kanahampurilainen

Kanahampurilainen
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kanahampurilainen

Kanahampurilainen

Kanahampurilainen on hyvä vaihtoehto, jos haluat hieman kevyempää hampurilais- tai grilliruokaa - pihveinä broilerin rintafileet. Mehukkaat kasvikset lisäävät hampurilaiseen raikkautta ja väriä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset4 hampurilaista

4 hampurilaista
2 (300 g)
broilerin rintafileetä
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1
limetti
1
punainen paprika
1
punasipuli
30 g
rucolaa
1 rasia (200 g)
4
sämpylää

Paistamiseen

Ohje

  1. Halkaise broilerin rintafileet kahdeksi ohuemmaksi pihviksi. Mausta molemmin puolin suolalla, pippurilla ja raastetulla limen kuorella. Paista grillissä tai pannulla rasvassa. Purista päälle limen mehu.
  2. Viipaloi paprika ja sipuli. Grillaa tai paahda pannulla. Pese ja huuhtele rucola.
  3. Kokoa hampurilaiset. Laita pohjalle ja kanteen iso nokare tuorejuustoa. Kerrostele muut ainekset väliin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
165 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›