Kananmunatoast

Kananmunatoast

Paista pannulla ruokaisat leivät, joiden kätköistä paljastuu yllätys: paprikapesään kypysnyt kananmuna! Mausteiset kermajuustoviipaleet hoitavat lämpimien leipien maustamisen ja rapsakka pekoni tuo lisämakua kananmunan seuraksi. Testattu myös kotona teinin toimesta :-)!

20 min
keskitaso
243 kcal / 100g
0
0

Ainekset2 annosta

2 annosta
2
isoa paahtoleipäviipaletta
2 viipaletta
amerikanpekonia
2 (leipäviipaleen paksuista )
paprika rengasta
2
kananmunaa
ripaus
suolaa
4

Paistamiseen

nokare

Ohje

  1. Irrota veitsellä tai pyöreällä muotilla leipäviipaleesta pyöreä pala. Laita tilalle paprikarengas, jota voit pienentää pätkäisemällä siitä osan pois.
  2. Paista pekonit pannulla rapeiksi, nosta sivuun. Lisää pekonirasvan joukkoon tarvittaessa vielä nokare voita. Nosta paprikaleivät pannulle, riko sisään kananmunat ja mausta ripauksella suolaa. Paista samanaikaisesti pannulla myös irrotetut leipäpalat.
  3. Kun kananmuna on hieman hyytynyt, nosta päälle juustoviipaleet.
  4. Paista, kunnes juusto hieman sulaa. Nosta päälle pekonit ja paistuneet leipäpalat.
  5. Tarjoa kanamunatoastit iltapalana tai salaatin kanssa lounaana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
243 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g
Kalsium
139 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)