
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pieni (50 g) sipuli
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl kardemummaa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- 1½ rkl sinappia
-
1 tl
siirappia
- 1 tl sokeria
Voit kokeilla myös - 1½ dl vettä
- 1 rkl maissitärkkelystä, Maizena
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja hienonna sipuli.
- Kuullota sipuli ja kardemumma pannulla Oivariini rasvassa.
- Lisää ruokakerma. Mausta sinapilla ja siirapilla.
- Sekoita vesi ja maissitärkkelys tasaiseksi seokseksi. Lisää suurus ohuena nauhana kuumaan kastikkeeseen samalla sekoittaen. Keitä hiljalleen n. 5 min.
- Viimeistele maku mustapippurilla.
- Tarjoa kastike kinkun tai riistaruoan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
98 kcal
Proteiini
1,9 g
Hiilihydraatti
5,5 g
Rasva
7,6 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä