Kasvis-jauhelihavuoka

Kasvis-jauhelihavuoka

1 h 50 min
keskitaso
106 kcal / 100g
8
6

Miedonmakuinen kasvis-jauhelihavuoka on maistuvaa ja helppoa arkiruokaa koko perheelle.

Ainekset

4 annosta
400 g
naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
1 rkl
1
sipuli
2 (200 g)
porkkanaa
1 (100 g)
palsternakka
1 tl
suolaa
½ tl
pippurisekoitusta
½ tl
timjamia
6 (350 g)
perunaa
1 prk (200 g)
1
kananmuna
3 dl
½ pussia (à 150 g)

Ohje

  1. Ruskista jauheliha kevyesti Oivariini rasvassa. Lisää hienonnettu sipuli sekä porkkanat ja palsternakka raasteena. Kuullota hetki. Mausta.
  2. Kuori ja viipaloi perunat. Lado uunivuokaan kerroksittain jauheliha-kasvisseosta, perunaviipaleita ja raejuustoa.
  3. Kaada päälle munamaito. Ripota pinnalle juustoraaste.
  4. Paista 200 asteessa n. 1 t 15 min. Peitä tarvittaessa paiston loppuvaiheessa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
106 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
79 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)