Kasvislasagne

Kasvislasagne

Tämä lasagne on helppo tehdä ja nopeakin, kun käyttää juuresten raastamiseen yleis- tai monitoimikonetta.

1 h 40 min
helppo
95 kcal / 100g
1

Ainekset6 annosta

6 annosta
500 g
porkkanaa
pala (250 g)
juuriselleriä
500 g
sipulia
3 - 4
valkosipulin kynttä
2 rkl
1 ½ tl
suolaa
1 mm
jauhettua valkopippuria
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme yrttiä

tai Valio ruokakermaa Kolme sipulia
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
4 dl
1 pussi (150 g)
½ dl
persiljaa hienonnettuna
12
lasagnelevyä

Ohje

  1. Raasta porkkanat ja juuriselleri karkealla raastinterällä, esim. monitoimikoneessa. Hienonna sipulit.
  2. Kuumenna Oivariini tilavassa paistokasarissa tai pinnoitetussa kattilassa. Kuullota siinä kasviksia keskilämmöllä n. 10 min. Sekoittele, älä ruskista.
  3. Lisää suola, valkopippuri, ruokakerma ja tomaattimurska. Sekoita ja anna hautua pari minuuttia. Nosta levyltä.
  4. Lisää maito, 2/3 juustoraasteesta sekä hienonnettu persilja.
  5. Laita lasagnevuokaan kerroksittain juureskastiketta ja lasagnelevyjä. Aloita ja lopeta juureskastikkeella. Ripota loppu juustoraaste ruoan pinnalle.
  6. Kypsennä uunin alimmalla paistotasolla 175 asteessa 45 - 50 min.
  7. Nosta lasagne uunista. Anna vetäytyä alumiinifoliolla peitettynä 10 min ennen tarjoamista.
  8. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Alkuun
Savukalanachos
20 min
Jälkeen
Tiramisu-annokset
35 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
95 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
82 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›