
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
3.8
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g porkkanaa
- 1 pala (250 g) juuriselleriä
- 500 g sipulia
- 3-4 valkosipulin kynttä
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1½ tl suolaa
- ½ tl jauhettua valkopippuria
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
-
4 dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
1 pussi (150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
- ½ dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
- 12 lasagnelevyä
Jaa resepti
Ohje
- Raasta porkkanat ja juuriselleri karkealla raastinterällä, esim. monitoimikoneessa. Hienonna sipulit.
- Kuumenna Oivariini tilavassa paistokasarissa tai pinnoitetussa kattilassa. Kuullota siinä kasviksia keskilämmöllä n. 10 min. Sekoittele, älä ruskista.
- Lisää suola, valkopippuri, ruokakerma ja tomaattimurska. Sekoita ja anna hautua pari minuuttia. Nosta levyltä.
- Lisää maito, 2/3 juustoraasteesta sekä hienonnettu persilja.
- Laita lasagnevuokaan kerroksittain juureskastiketta ja lasagnelevyjä. Aloita ja lopeta juureskastikkeella. Ripota loppu juustoraaste ruoan pinnalle.
- Kypsennä uunin alimmalla paistotasolla 175 asteessa 45 - 50 min.
- Nosta lasagne uunista. Anna vetäytyä alumiinifoliolla peitettynä 10 min ennen tarjoamista.
- Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
93 kcal
Proteiini
3,6 g
Hiilihydraatti
10 g
Rasva
3,9 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa