
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g tuorepastaa
Kastike
- 1 tlk (125/81 g) anjovisfileitä
- 3 valkosipulin kynttä
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½ dl lehtipersiljaa hienonnettuna
-
1 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 0 kg mustapippuria myllystä
Tarjoiluun
-
0 kg
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
Jaa resepti
Ohje
- Valuta anjoviksista liemi ja murskaa fileet haarukalla. Kuullota murskattuja valkosipulinkynsiä hetki voissa paistinpannulla. Lisää joukkoon anjovis, persilja ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta mustapippurilla.
- Sekoita kastike keitetyn tuorepastan joukkoon ja ripottele pintaan juustoraastetta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
311 kcal
Proteiini
10,5 g
Hiilihydraatti
46,7 g
Rasva
8,4 g
Tyydyttynyt rasva
4,2 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- Valio Mustaleima™ raastetta