Kermainen anjovispasta

Kermainen anjovispasta
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kermainen anjovispasta

Kermainen anjovispasta

Kermainen anjovispasta on kaikessa yksinkertaisuudessaan herkullinen ruoka.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
tuorepastaa

Kastike

1 tlk (125/81 g)
anjovisfileitä
3
valkosipulin kynttä
1 rkl
½ dl
lehtipersiljaa hienonnettuna
1 dl
mustapippuria myllystä

Tarjoiluun

Ohje

  1. Valuta anjoviksista liemi ja murskaa fileet haarukalla. Kuullota murskattuja valkosipulinkynsiä hetki voissa paistinpannulla. Lisää joukkoon anjovis, persilja ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta mustapippurilla.
  2. Sekoita kastike keitetyn tuorepastan joukkoon ja ripottele pintaan juustoraastetta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
318 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›