Kermainen anjovispasta

Kermainen anjovispasta

Kermainen anjovispasta on kaikessa yksinkertaisuudessaan herkullinen ruoka.

20 min
helppo
318 kcal / 100g
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
tuorepastaa

Kastike

1 tlk (125/81 g)
anjovisfileitä
3
valkosipulin kynttä
1 rkl
½ dl
lehtipersiljaa hienonnettuna
1 dl
mustapippuria myllystä

Tarjoiluun

Ohje

  1. Valuta anjoviksista liemi ja murskaa fileet haarukalla. Kuullota murskattuja valkosipulinkynsiä hetki voissa paistinpannulla. Lisää joukkoon anjovis, persilja ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi ja mausta mustapippurilla.
  2. Sekoita kastike keitetyn tuorepastan joukkoon ja ripottele pintaan juustoraastetta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
318 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,8 g
Kalsium
40 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›